Ljepila
Hidroizolacije

Mapei je globalna kompanija koja se bavi proizvodnjom i distribucijom građevinskih materijala. Njihovi proizvodi obuhvaćaju ljepila, hidroizolacije, epoksidne smole te proizvode za restauraciju i održavanje građevinskih objekata. Mapei je poznat po visokoj kvaliteti svojih proizvoda i prisutnosti na tržištima širom svijeta.

Sika AG je Švicarska multinacionalna specijalna hemijska kompanija sa sjedištem u Baaru, Švicarskoj. Kompanija razvija i proizvodi sisteme i proizvode za ljepljenje, zakrpljivanje, prigušivanje, ojačanje i zaštitu. Sika je osnovana 1910. godine kada je Kaspar Winkler položio kamen temeljac za kompaniju.

RÖFIX je izvorno obiteljska tvrtka osnovana davne 1888. godine u mjestu Röthis u Austriji. Tvrtku su osnovala braća Josef i Hermann Wechinger, a u samim začecima proizvodila je vapno i opeku. Od tada pa sve do danas, tvrtka RÖFIX se od malog proizvođača vapna i opeke razvila do tvrtke specijalizirane za proizvodnju gotovih mortova. Danas, 130 godina kasnije, RÖFIX je članica krovne organizacije/koncerna pod nazivom FIXIT GRUPPE i sinonim za proizvođača građevinskih sustava.

Kompanija Rajz d.o.o je osnovana 1996. godine u Sarajevu, gdje u sastavu kompanije posluje fabrika za proizvodnju materijala za završne radove u građevinarstvu, pod zaštićenom robnom markom BAUTREND od 2008. godine. Godine 2013, instaliran je moderni tehnološki proces za proizvodnju boja, fasada, ljepila za stiropor i kamenu vunu, keramičkih ljepila, maltera i izolacija. Svi Bautrend proizvodi imaju odgovarajuću atestnu dokumentaciju koja je potrebna kako za tržište BiH, tako i za zemlje EU.